full screen background image

Onze paarden

Terug naar alle paarden

Gabber

Opgenomen: 1989-01-01
Geb. Datum: 1989-01-01
Geslacht: Ruin
Ras: KWPN
Ras Info:
Soort:
Kenmerk:
Schofthoogte: 164
Afkomstig: LEERSUM
Gabber

Gabbertje kwam bijna 10 jaar geleden bij ons. En ons is mijn zusje en ik . Gabber heeft een pittig karakter maar is goud eerlijk. Hij is ongeduldig, bezitterig en heeft een flinke dosis verlatingsangst. En hij uit dit altijd vol overgave. Als je op stal komt roept hij je al uitgelaten toe. Maar o wee als je eerst een blokje bos loopt met de hond, dan gilt hij alles bij elkaar en breekt de stal af. There is no doubt about it, hij hoort op de eerste plaats.

Ik heb de laatst 5 jaar alleen voor hem gezorgd, omdat mijn zusje het te druk met kindjes krijgen had. We hebben dan ook een hechte band.

Gabber rijdt dressuur, maar kan ook heel goed springen en doet erg zijn best voor je als je hem eerlijk behandeld. Als hij goed bereden wordt is het een plaatje.

Hij is inmiddels 21, maar hij gedraagt zich doorgaans als een puber van 5. Hij kan erg schrikkerig en kijkerig zijn, maar ook heel relaxed. Hij heeft humor en is vreselijk lief. Hij is de meest fantastische en trouwe vriend die ik ooit gehad heb en ik mis hem. Het koste me dan ook veel tranen om hem los te moeten laten.

Gelukkig kan ik hem altijd bezoeken en weet ik dat hij nu het beste thuis heeft wat een paard kan wensen. Hij heeft inmiddels een beeldig meisje aan de haak geslagen en is volledig op haar gericht. Hij heeft mij niet meer nodig. Hij is nu paard in paardenland. Het is goed zo.....

Hartelijke groeten

Suzanne Gieling